Aalborg Akupunkturs Sundhedsblog

Aalborg Akupunkturs Sundhedsblog

Velkommen til Aalborg Akupunkturs Sundhedsblog

Bloggens hovedformål er, at give gode råd og anvisninger på en sund livsstil

Symtomer der kan opstå ved overspisning

KostPosted by Per Andersen Fri, January 24, 2014 11:59:50

Pas på med at spise for meget

Hvis du døjer med nogle, eller blot en enkelt af følgende symptomer, kan det skyldes at du spiser for meget til det enkelte måltid. Spis derfor mindre, spis dig kun 2/3 del mæt til hvert måltid.

Psykisk:
Utålmodighed, frustrationer, harme, voldelig adfærd, krigerisk, ubehøvlet adfærd, irritabel, arrogance, stædighed, aggression og en impulsiv og/eller eksplosiv personlighed, råben, svingende humør, dårlig dømmekraft, problemer med at tage en beslutning, negativitet, mental stivhed.

Fysisk:
Hovedpine, gullig hud, lumbago, ufrivillig vandladning, vanskelighed med vandladningen, søvnløshed, hepatitis, smerter i øjnene, natteblindhed, pletter i synsfeltet, fordøjelsesproblemer, træthed, smerter i hypokondriet, opkast, trykken i brystkassen, brystspændinger, følelse af udspilethed i maven, uregelmæssig menstruation, ingen menstruation, spændinger i skuldre og nakke, hovedpine, forstoppelse, ringen for ørerne, klumpfornemmelse i halsen, svimmelhed, manglende lyst til sex, smerter i hofterne, forhøjet blodtryk, hudproblemer, muskelsmerter, kramper og sitren i musklerne, problemer med senerne, stivhed i kroppen, rødt ansigt, røde tørre øjne, smerter der kommer og går, skælven, lammelser, trækninger.

Det er altså ikke kun et spørgmål om hvad du spiser, men i lige så høj grad et spørgmål om hvordan du spiser din mad, der har betydning for dit helbred. Du kan spise mad der er nok så sund for din krop og dit helbred, men hvis du spiser for meget af den til det enkelte måltid, kan det ligefrem skade dit helbred.  • Comments(0)//blog.aalborgakupunktur.dk/#post1